Bilten |
ĆIR |  LAT |  EN

SASTANAK IZVRŠNIH ODBORA ANURS I SANU

24.04.2023.


 
Delegacija Srpske akademije nauka i umetnosti u sastavu: predsjednik  akademik Zoran Knežević, potpredsjednici  akademici Zoran Popović i Miodrag Marković, generalni sekretar  akademik Nebojša Lalić, predsjednik Ogranka SANU u Novom Sadu akademik Stevan Pilipović i upravnik poslova SANU dr Bojan Bugarčić, posjetiće Akademiju nauka i umjetnosti Republike Srpske, te će tim povodom biti održan redovni godišnji sastanak izvršnih odbora SANU i ANURS. Delegaciju će primiti predsjednik ANURS-a akademik Rajko Kuzmanović, sa potpredsjednicima akademicima Dragoljubom Mirjanićem i Milivojem Unkovićem, te generalnim sekretarom akademikom Dragom Brankovićem.
Sastanak će se održati  24. aprila 2024. godine, sa početkom u 10.00 časova u Maloj sali Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske.
Sastanci izvršnih odbora , na kojim sa dogovaraju zajedničke aktivnosti dviju akademija, održavaju se naizmjenično u Beogradu i Banjoj Luci jednom godišnje. Realizacija svih aktivnosti odvija se na bazi Sporazuma o bilateralnoj saradnji između ANURS i SANU.
Copyright © 2017 Akademija nauka i umjetnosti Republike Srpske
Veb razvoj : BitLab