Bilten |
ĆIR |  LAT |  EN

ODRŽAVANjE MEĐUNARODNOG NAUČNOG SKUPA „PRVI SVJETSKI RAT – UZROCI I POSLjEDICE“

29.05.2014.


Akademija nauka i umjetnosti Republike Srpske organizuje Međunarodni naučni skup „Prvi svjetski rat – uzroci i posljedice“ 30. i 31. maja 2014. godine , sa početkom u 10, 00 časova u Velikoj sali ANURS-a.

Skupu će, pored članova ANURS-a, prisustvovati članovi Srpske akademije nauka i umetnosti iz Beograda, Crnogorske akademije nauka i umjetnosti, univerzitetski profesori i saradnici iz Srbije, BiH, Mađarske, Grčke i drugih zemalja, koji će izložiti referate zasnovane na naučno utemeljenim podacima o uzrocima početka Prvog svjetskog rata, kao i posljedicama koje je ovaj rat prouzrokovao, posebno za srpski narod.

Svečanom otvaranju skupa prisustvovaće brojni uvaženi gosti, a skupu će se obratiti izaslanik predsjednika Republike Srpske gosp. Milorada Dodika, ambasador Republike Srbije u BiH Nj. E. Stanimir Vukićević i zamjenik ambasadora Ruske federacije u BiH gosp. Kerestedžijanc Aleksej.

Svečano otvaranje skupa održaće se 30. maja 2014. godine sa početkom u 10,00 časova, a pres konferencija istog dana u 12,00 časova u Maloj sali Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske, I sprat.
Copyright © 2017 Akademija nauka i umjetnosti Republike Srpske
Veb razvoj : BitLab