Bilten |
ĆIR |  LAT |  EN

ODRŽANA PROMOCIJA MONOGRAFIJE PROF. DR NENADA VUNjAKA „INVESTICIONO I HIPOTEKARNO BANKARSTVO“

25.09.2013.



U Akademiji nauka i umjetnosti Republike Srpske, 24. septembra 2013. godine sa početkom u 14,00 časova, uz prisustvo velikog broja akademika, univerzitetskih profesora, studenata i stručnjaka iz oblasti ekonomije i bankarstva održana je promocija monografije „Investiciono i hipotekarno bankarstvo“ autora prof. dr Nenada Vunjaka, dekana Ekonomskog fakulteta u Subotici Univerziteta u Novom Sadu i člana Odbora za ekonomske nauke ANURS-a.
Promociju je otvorio prof. dr Rajko Tomaš, predsjednik Odbora za ekonomske nauke ANURS-a. Prisutne je zatim pozdravio akademik Rajko Kuzmanović, predsjednik ANURS-a. O knjizi su, pored autora, govorili prof. dr Jelena Birovljev (Ekonomski fakultet u Subotici), prof. dr Aleksandar Živković (Ekonomski fakultet u Beogradu) i prof. dr Miroslav Vitez (Ekonomski fakultet u Subotici).
Monografija predstavlja višegodišnji naučni i stručni rad autora i po svom sadržaju aktuelna je ne samo za studente osnovnih, master i doktorskih studija, već i za menadžment u konkretnoj bankarskoj praksi.

Govor predsjednika ANURS





Copyright © 2017 Akademija nauka i umjetnosti Republike Srpske
Veb razvoj : BitLab