Академија наука и умјетности Републике СрпскеКонтакт Галерија

savremeniMaterijali.info
 
Почетна страница >

ОДРЖАНА ПРОМОЦИЈА МОНОГРАФИЈЕ ПРОФ. ДР НЕНАДА ВУЊАКА „ИНВЕСТИЦИОНО И ХИПОТЕКАРНО БАНКАРСТВО“
25.09.2013.

У Академији наука и умјетности Републике Српске, 24. септембра 2013. године са почетком у 14,00 часова, уз присуство великог броја академика, универзитетских професора, студената и стручњака из области економије и банкарства одржана је промоција монографије „Инвестиционо и хипотекарно банкарство“ аутора проф. др Ненада Вуњака, декана Економског факултета у Суботици Универзитета у Новом Саду и члана Одбора за економске науке АНУРС-а.
Промоцију је отворио проф. др Рајко Томаш, предсједник Одбора за економске науке АНУРС-а. Присутне је затим поздравио академик Рајко Кузмановић, предсједник АНУРС-а. О књизи су, поред аутора, говорили проф. др Јелена Бировљев (Економски факултет у Суботици), проф. др Александар Живковић (Економски факултет у Београду) и проф. др Мирослав Витез (Економски факултет у Суботици).
Монографија представља вишегодишњи научни и стручни рад аутора и по свом садржају актуелна је не само за студенте основних, мастер и докторских студија, већ и за менаџмент у конкретној банкарској пракси.

Говор предсједника АНУРС

Читања 4586


Штампај

2017© btgport.net